Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteita  

JAPAN RACING VANTEET

Japan Racing - kilparatojen ja harrastelijoiden vannevalinta

Japan Racing vanteet ovat tulleet tutuiksi sekä harrastelijoiden, että kilpa-autoilijoiden keskuudessa. Myös "JR:nä" tunnetut vanteet noudattelevat klassista ratatyyliä, eikä valikoimasta näyttävyyttäkään puutu.

Japan Racing yhdistää tyylin korkeaan laatuun

Värivaihtoehtoja on riittämiin, joten tästä Japan Racingin vannevalikoimasta löydät varmasti omaan makuusi sopivat vanteet. Vanteiden laatu ja yksinkertaisen näyttävä tyyli on tehnyt Japan Racingista vakiovalinnan useille autoharrastajille. 

Japan Racing vanteet suoraan valmistajalta

Japan Racingin vanteet toimitetaan suoraan valmistajalta, joten käytännön toimitusaika on noin 10 arkipäivää. Saatavilla on Japan Racingin suosituimmat ja ikonisimmat vannemallit, joita pääset selaamaan alla olevien valitsimien avulla. Valikoimamme kattaa esimerkiksi JR3-, JR5-, JR10- ja JR11-vanteet, sekä lukuisat muut mallit. Tutustu tarkemmin Japan Racing -vanteiden valikoimaan!

Ilmoita ostoskorin lisätietokentässä navan halkaisija, jos tarvitset soviterenkaita. Huomioithan, että Japan Racing Custom -vanteiden (porattavat) toimitusaika on pidempi.

Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.