Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotteita  

POWERFLEX PUSLAT

Polyureetanipuslat helppoon ja halpaan ajo-ominaisuuksien parantamiseen!

Powerflex puslilla parannat autosi ominaisuuksia ja turvallisuutta sekä pidennät renkaiden käyttöikää. Kuluneet alustan puslat aiheuttavat epätarkoituksenmukaisia geometrian muutoksia, jotka vaikuttavat tuntuvasti auton käyttäytymiseen. Vaikka puslat läpäisisivät katsastuksen, ne voivat olla jo nähneet parhaat päivänsä. Kun väsyminen tapahtuu pikkuhiljaa ajan kanssa, kokenutkaan kuski ei välttämättä huomaa puslien olevan vaihtokunnossa ennen kuin alustasta alkaa kuulumaan ylimääräisiä ääniä.

Powerflex puslat tukevoittavat alustaa

Powerflex puslat ovat yksi kustannustehokkain tapa parantaa auton ajo-ominaisuuksia. Ne ovat alkuperäisiä jäykemmät tukevoittaen alustan toimintaa ja lisäksi ne kestävät huomattavasti OEM-osia paremmin. Toisin kuin yleisesti uskotaan, polyuretaanipuslat eivät tee autosta kivirekeä tai muutenkaan tee autosta ”mahdotonta” normaalia käyttöautoilua silmällä pitäen.

Powerflex Black Series - rata-ajon kovuutta

Powerflexin mallistossa on Black Series puslamallit, jotka ovat lähtökohtaisesti tarkoitettu ainoastaan rata- ja kilpakäyttöön. Mikään ei sinänsä estä käyttämästä näitäkin kadulla, mutta ne ovat huomattavasti kovemmat kuin tavalliset Powerflex puslat ja näin ollen mukavuudesta joudutaan tinkimään.

Puslat suositellaan vaihtamaan isompi kokonaisuus kerrallaan (esim. tukivarsien kaikki puslat), koska vain yksien puslien vaihtaminen johtaa jäljelle jäävien puslien entistä suurempaan elämiseen. Tutustu Powerflex-tuotteisiin ja tilaa!

Kategoriat
Järjestys
Hinta
Merkit
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.